Viktig information från valberedningen

Den 22 maj kommer Brf Kannan 13 att ha sin ordinarie föreningsstämma. En viktig punkt på föreningsstämman är att välja styrelse för det kommande året.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen så vill vi att du snarast kontaktar någon av oss i valberedningen. Vi är också tacksamma för alla tips på personer som kan vara lämpliga kandidater. Har du kunskaper inom ekonomi och fastighet så är det ett extra plus. 

I styrelsen får man vara med och arbeta med många olika frågor som rör vårt gemensamma boende, med allt ifrån budgetarbete till inköp av cykelställ. De som är och har varit med i styrelsen har alla känt att det är en positiv utmaning och otroligt lärorikt och utvecklande.

Så är du intresserad av styrelsearbete och vill vara delaktig i föreningens ekonomi och skötsel så ska du inte tveka att kontakta oss via mail eller telefon. Vi kommer också att vara med på städdagen 26 april om du vill ställa frågor eller lämna tips. 
Hälsningar från oss i valberedningen
Madeleine Halleen  0708-970889  madeleine.halleen@comhem.se 
Johan Stam 0702-987660  johan.stam@tr3.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *