Fr.o.m 1 april har vi SBC som ekonomisk förvaltare

Fr.o.m 1 april har vi SBC som ekonomisk förvaltare. Det hastiga bytet skedde då vår tidigare förvaltare inte kunde uppfylla sin del av avtalet.
Avgifts- och hyresavierna den tidigare förvaltaren skickat ut gäller. Då OCR-nr inte fungerar på dessa längre, ange namn, lägenhetsnummer (enligt gamla systemet) samt vilken period betalningen avser i meddelandefältet.
Avier från SBC kommer för juli månad och framåt. SBC erbjuder autogiro och e-faktura.
www.sbc.se, 0771-722 722, e-post: kundtjanst@sbc.se.
Innan vår nya förvaltare hunnit gå igenom alla inbetalningar har vi inte koll på vilka som har betalt sin avgift/hyra och för vilka perioder, men kommer att veta inom kort. Vi uppmanar därför de som inte betalat in att göra det omgående då ansvaret ligger på medlemmen/hyresgästen att se till att avgiften/hyran är betald och att det är grund för förverkande av bostadsrätt/hyresrätt om detta inte följs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *