Viktig info ang bredbandsbytet!

Vi har tidigare gått ut med att bredbandsbytet kommer ske 1:a oktober. Tyvärr har vi fått ett sent återbud från Bahnhof att bredbandsbytet inte kommer ske först någon gång på fredag 2:a oktober. Detta medför att som det ser ut nu så kommer Telias bredband att sluta på torsdag och det blir glapp i bredbandet tills Bahnhof är klara någon gång på fredag.

Vi styrelsen har gjort allt i vår makt för att få Bahnhof att komma på torsdag, spec med tanke på att många jobbar hemma och det inte ska ställa till problem. Vi är hemskt ledsna för de problem som detta medför.

Om ni har ComHem som bredbandsleverantör, så kommer det fungera som vanligt. Så länge ni inte sagt upp avtalet till 1:a oktober.

Ännu en gång så vill vi i styrelsen be om ursäkt för allt problem detta skapar, vi har gjort allt vi kan och påpekat att de bryter mot avtalet vi skrivit.

/Styrelsen,  Kannan 13